Behandeling

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking van je gezicht en daarom is het belangrijk dat je wenkbrauwen de vorm, kleur en dikte hebben die het beste bij jou passen. Tijdens deze behandelingen beginnen we altijd met het ontsmetten van de wenkbrauwen, waxen en epileren van de wenkbrauwen, verven indien dit bij je behandeling hoort, bijkippen en afwerken met de browgel.

 

Waxen + Shapen €25,00

20min

Waxen + Shapen + Hennabrows €50,00

40min

Make-up

Wil jij er stralend uitzien op eender welke gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons salon staat bekend om het leveren van de mooiste make-up voor iedere gelegenheid. Wij werken met de beste producten en luisteren naar jouw wensen! Ga je binnenkort trouwen of heb je een feestje waarbij je je wilt laten opmaken? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met ons!

Wij kijken samen naar jouw gewenste look, luisteren naar jouw wensen en gebruiken onze expertise om deze look helemaal af te stemmen op wat jij wilt, zodat jij er stralend uitziet op jouw belangrijke dag!

 

Avondmake-up €70,00

Hennamake-up €110,00

Verlovingsmake-up €110,00

Proefmake-up €85,00

Bruidsmake-up €160,00

Visagie op locatie

Indien je wenst dat ik op locatie kom, is dit zeker mogelijk! Ik kom op elke locatie doorheen heel Europa.

Bij make-up op locatie dien je altijd met minimum 4 personen te zijn. Bij de verplaatsing reken ik ook vervoerskosten aan. Deze komen op €0,75/km. Je afspraak staat ook pas vast wanneer er een voorschot gestort is en de afspraak bevestigd is door mezelf. In geen enkel geval worden voorschotten teruggestort.

 

Visagie in het buitenland: op aanvraag